Recenze: Šampon Balea pro kudrnaté a vlnité vlasy

25. září 2012 v 6:59 | L. |  Recenze
Ahoj! Dnes tu je recenze na šampon od Balei (DM) pro kudrnaté a vlnité vlasy.


Značka: Balea
Kde koupíš: DM drogerie
Cena: 40 Kč
Hodnocení: 9/10

Co říká výrobce:
Balea profesionální šampón pro kudrnaté a vlnité vlasy. Jemně myje vlasy a pokožku hlavy. Udržuje tvar kudrnatých a nepoddajných vlasů a zanechává je přirozeně hladké. Neobsahuje silikony.

Proč jsem si ho koupila:
Už jsem vystřídala spoustu šampónů od nejrůznějších značek. Většinou byly dobré/průměrné a tak jsem stále hledala. Jednou jsem šla s mamkou do DMka a ta tenhle šampon našla čistě náhodou, no a tak jsme ho vyzkoušely.

Můj názor:
Šampon je naprosto skvělý. Pár chybiček by se na něm určitě našlo ,ale já ho hodnotím jedině kladně. Po umytí jsou vlasy lesklé, přijde mi že i pevnější a "nadýchané". Celkově působí zdravěji a jsou nádherně hladké. Navíc zachovává tvar "prstýnků" a vlnek a dobře pění.

Poznámka:
Seznam šampónů od Balei najdete zde. A tady najdete další názory na vlasové produkty od Balei...

Plusy/mínusy:
+cena
+pevnější a celkově zdravější vlasy
+dobře pění
+bez silikonů
+vlasy po umytí drží tvar

- nenašla jsem :D

Hodnocení:

9/10

Máte nějaké vlasové produkty od Balei? Chtěli byste další recenzi?
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Smíšek Smíšek | E-mail | Web | 25. září 2012 v 7:45 | Reagovat

Já jsem si v DM koupila šampón jediný obsahující pivo. A jsem s ním velice spokojená :)

2 channina channina | Web | 25. září 2012 v 15:55 | Reagovat

škoda, že nemám vlnité :)

3 Joffre Joffre | Web | 25. září 2012 v 16:16 | Reagovat

Vyzkouším, mám vlnité vlasy a nemůžu najít nic co by mi pomohlo :)

4 THEthees THEthees | Web | 25. září 2012 v 16:22 | Reagovat

true story:D šampon by se mi hodil

5 H. H. | Web | 25. září 2012 v 16:28 | Reagovat

Já od značky Balea mám snad jen mýdlíčko na ruce :D Sice kudrnaté vlasy nemám, ale nadchlo mě, že  je to tak dobrý výrobek! :)

6 Dáda Dáda | Web | 25. září 2012 v 16:29 | Reagovat

Měla jsem takový na blond vlasy a nemohla jsem si stěžovat =)

7 Bummy || Just-Brilliant.blog.cz Bummy || Just-Brilliant.blog.cz | Web | 25. září 2012 v 16:58 | Reagovat

No rozhodně ho někdy vyzkouším  (pokud si vzpomenu :-D :D :D ) vypadá dobře ;-) a i podle toho popisu :)

8 Annie^^ Annie^^ | Web | 25. září 2012 v 16:58 | Reagovat

Mám sice rovný vlásky :D Ale DMko budu muset navštívit :D :DD :DD

9 Em Age Em Age | E-mail | Web | 25. září 2012 v 17:19 | Reagovat

Tak to je možná proto, že tak často nechodíš na ostatní blogy - i když je škola, tak musíš svýmu blogu věnovat o to větší pozornost a každý den okomentovat třeba 30 blogů, pak budeš mít bez problému třeba 120 lidí denně a komentíky se jen pohrnou. Věř mi, dělám to tak já. ;)
Co se týče šampónu, značku Balea nepoužívám, na vlasy mám ráda Syoss a Gliss Kurr. :-)

10 Nelly Parsley Nelly Parsley | Web | 25. září 2012 v 17:54 | Reagovat

teď jsem si koupila Dove na nepoddajné vlasy, ale ještě jsem ho nevyzkoušela, tak uvidím)
jinak o tomhle šampónu už jsem slyšela, většinou na něj byl kladný názor, jenže já  bych se těch vln spíš chtěla zbavit :D

11 Lucy / L. Lucy / L. | Web | 25. září 2012 v 18:08 | Reagovat

tak toto by sam i hodilo :D :D

12 Bummy || Just-Brilliant.blog.cz Bummy || Just-Brilliant.blog.cz | Web | 25. září 2012 v 18:23 | Reagovat

děkuju :)

13 Kecka Kecka | Web | 25. září 2012 v 18:37 | Reagovat

Můžu se zeptat, jaký ten šampon měl malé chybičky?

14 AnnaLisa AnnaLisa | 25. září 2012 v 18:50 | Reagovat

Říkala jsem že ty hrníčky budou užasný :D

15 Kiminka - your Aff ;* Kiminka - your Aff ;* | Web | 28. září 2012 v 9:52 | Reagovat

Já mám od baleii taky šampon,ale takovej obyč.
Neměli tam náhodou tenhle i pro "rovné" vlasy? Moc bych ho jinak hned brala!:D:)

16 sarina sarina | 15. června 2013 v 16:28 | Reagovat

Ten šampon a kondicioner na vlnitý vlasy od Baley je skvělý,vlasy voní,perfektní a cena dobrá 8-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama